"Åsa uudella konttorilla."

Åsa Myrberg: Positiivisella asenteella päästään parempiin tuloksiin

13.1.2021, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Kuka olet ja mitä tulit tekemään Veritakseen?

Olen Åsa ja aloitin Veritaksella marraskuussa 2020. Teen pääsääntöisesti töitä Helsingin konttorilla, mutta käyn myös säännöllisesti Turun pääkonttorilla. Toimin Veritaksen toimitusjohtajan ja muun johdon assistenttina. Perehdytys Veritaksella on ollut todella kattava ja hyvin suunniteltu, olen tuntenut itseni tervetulleeksi jo ensimmäisestä päivästä lähtien!

Minkälainen taustasi on ja mitä hyviä käytäntöjä tuot tälle työpaikalle?

Keväällä 2019 valmistuin tradenomiksi. Opiskelujen ohella tein töitä kolmannella sektorilla muutaman vuoden. Valmistuttuani sain mahdollisuuden työskennellä oikeusministerin esikunnassa oikeusministeriössä. Ehdin olla siellä hieman yli vuoden, jonka jälkeen aloitin Veritaksella. Toivon voivani hyödyntää osaamistani sekä kolmannelta että julkiselta sektorilta. Olen innokas jatkamaan tutustumistani Veritakseen ja eläkevakuutusalaan kokonaisuudessaan!

Työpaikalla tärkeimpiä asioita ovat mielestäni positiivisuus ja optimistinen suhtautuminen asioihin sekä motivoitunut henkilökunta. Mikäli työpaikan ilmapiiri on hyvä ja uusia ideoita otetaan vastaan, on mielestäni todennäköisempää, että asetettuihin tavoitteisiin päästään. Silloin pysytään myös motivoituneina. Positiivisella asenteella päästään parempiin tuloksiin!

Mistä nautit vapaa-ajallasi?

Käyn kerran viikossa keramiikkatunnilla. Tämän lisäksi tykkään ruuasta ja ruuanlaitosta, viherkasveista, sisustamisesta, perheen kanssa olemisesta sekä päiväretkistä.

Veritas haluaa olla yhä vastuullisempi toimija, mitkä ovat arjen ekovinkkisi?

Roskien lajittelemisen lisäksi voi ottaa mukaan kestokasseja, kun lähtee ostoksille. Hedelmille voi ottaa omat pussit mukaan, tai jos ostaa esimerkiksi banaaneja ei välttämättä tarvitse pussia ollenkaan. Jos ostaa vessa- tai talouspaperia, voi säästää pussin ja uudelleenkäyttää sitä esimerkiksi kylpyhuoneen roskiksessa. Pyrin aina harkitsemaan suurempia ostopäätöksiä noin viikon ajan. Jos vielä harkinnan jälkeen koen tarvitsevani tuotteen, voin mahdollisesti ostaa sen – tällä tavoin vältän heräteostoksia. Mikäli mahdollista, on hyvä ostaa kotimaisia tuotteita ja välttää hävikkiä ostamalla ainoastaan sen määrän, minkä tietää voivansa syödä loppuun.

Mikä on lempipaikkasi?

Tyyni ja lämmin aamu meren äärellä. Tai sänkyni katsellen lempisarjaani jäätelön kera. Tai valinnainen paikka läheisteni kanssa!