Ihmisiä rekrytointikyltin kanssa

Haemme Back Office -asiantuntijaa

10.5.2022, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Haemme nyt Back Office -asiantuntijaa Back Office -tiimiimme Turkuun tai Helsinkiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sijoitusorganisaation kanssa hoitaen yhtiön sijoituksiin liittyviä Back Office -tehtäviä muiden Back Office -tiimiläisten kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • joukkovelkakirja-, osake-, rahasto- ja johdannaiskauppojen toteutus ja seuranta, sekä niihin liittyvät maksu-, kirjanpito- ja raportointitehtävät
  • likviditeettisuunnittelu ja arvopaperijärjestelmän tietojen ylläpito

Back Office -asiantuntijana olet olennainen osa rahastojen merkintä- ja lunastusprosessissa. Toimit myös tarvittaessa sijaisena asiakaslainakantamme hoidossa ja rahoitusneuvotteluissa sekä lainojen kuukausiraportoinnissa.

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (laskentatoimen tai rahoituksen tradenomi, kandidaatti tai maisteri), ja aiempi kokemus sijoitus- tai rahoitusalan tehtävistä sekä kirjanpidosta katsotaan eduksesi.

Työtapasi on analyyttinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava, nautit niin tiimi- kuin yksilötyöskentelystä, etkä hätkähdä nopeastikaan vaihtuvia tilanteita. Kommunikoit sujuvasti erityisesti suomeksi ja englanniksi, mutta tulet toimeen myös ruotsin kielellä.

Mitä sinä saat meiltä?

Elämme yhtiönä historiamme suurinta kulttuurista muutosta ja siksi sinäkin saat mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteemme ja toimia laaja-alaisesti. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisten sijoitustoimintaan liittyvien tehtävien parissa ja osallistua erilaisiin kehitysprojekteihimme.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Muun Back Office -tiimimme asemapaikkana on pääkonttorimme Kupittaalla, mutta voit halutessasi työskennellä myös Helsingin konttoriltamme käsin. Käytössäsi ovat liukuvan työajan joustot ja osittainen etätyöskentelymahdollisuus.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Tommy Sandås (puh. 050 593 0138). Tavoitat Tommyn parhaiten maanantaina 16.5. klo 14-15 tai keskiviikkona 18.5. klo 10-11. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 23.5.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 37 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.