Veritas viestintä ja uutiset

Haemme kesätyöntekijää vastuullisuus- ja viestintätehtäviin

25.3.2022, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Haemme nyt innostunutta ja positiivisella asenteella varustettua kesäharjoittelijaa monipuolisiin vastuullisuuden ja viestinnän tehtäviin Turun pääkonttorillemme Kupittaalle. Kesäharjoittelijana pääset tutustumaan laajasti vastuullisuus- ja viestintätyöhön Veritaksessa sekä osallistumaan vastuullisuusviestinnän kehittämiseen.

Päiväsi kuluvat esimerkiksi seuraavien tehtävien parissa:

  • Vastuullisuustoiminnon erilaiset koordinointi- ja selvitystehtävät
  • Sisällöntuotanto vastuullisuudesta eri kanaviin
  • Sosiaalisen median kanavien ylläpito liittyen vastuullisuuteen
  • Muut viestinnän avustavat tehtävät

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta vastuullisuuden parissa työskentelystä tai olet kartuttanut osaamistasi alan opinnoissa. Olet nopea oppimaan ja tartut innolla tehtävään kuin tehtävään. Arvostamme myös yrittäjähenkisyyttä ja luovuutta.

Emme oleta, että osaisit kaiken jo valmiiksi. Meille tärkeintä on, että olet positiivinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta.

Mitä saat meiltä?

Meillä jokainen tekee merkityksellistä työtä osana Suomen eläkejärjestelmää. Me Veritaksella ajattelemme, että vastuullisen työpaikan peruselementtejä ovat yhteistyö, uudistuminen, rehellisyys, läpinäkyvyys sekä joustavuus ja reilu kohtelu. Meillä jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.

Kesätyöntekijänä pääset kasvattamaan osaamistasi rennossa ja opettavaisessa ympäristössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä erityisesti vastuullisuuspäällikömme ja viestintäosastomme kanssa, mutta pääset tutustumaan kattavasti koko yrityksemme toimintaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuullisuuspäällikkö Eveliina Leino tiistaina 5.4. klo 9–11 ja keskiviikkona 6.4. klo 13–15, puh. 050 347 2091.

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 8.4. Pidäthän kiirettä, sillä olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana. Hyödynnämme rekrytointiprosessin ensimmäisellä kierroksella videohaastattelutyökalua.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 37 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.