Veritas kommunikation medier

Vi söker en sommararbetare till ansvarsfullhets- och kommunikationsuppgifter

25.3.2022, Nyheter och pressmeddelanden

Vi söker en entusiastisk sommarpraktikant till vårt Åbo-huvudkontor i Kuppis, med positiv attityd, till mångsidiga uppgifter inom ansvarsfullhet och kommunikation. Som sommarpraktikant får du bekanta dig på bred front med ansvarsfullhets- och kommunikationsarbetet i Veritas, samtidigt som du får delta i utvecklandet av hur man kommunicerar om ansvarsfullhet.

Dina dagar kommer att bestå av bl.a följande uppgifter:

  • Koordinerings- och utredningsuppgifter inom ansvarsfullhet
  • Innehållsproduktion om ansvarsfullhet till olika kanaler
  • Uppdatering till sociala media om ansvarsfullhet
  • Övriga assisterande uppgifter inom kommunikation

Vilken slags kunnande önskar vi av dig?

Vi hoppas att du ren har eventuell tidigare erfarenhet från tidigare med att arbeta med ansvarsfullhet eller så har du förkovrat dig inom studier på branschen. Du har snabbt för att lära dig och du tar dig en uppgift som uppgift. Vi värdesätter också företagaranda och kreativitet.

Vi förväntar oss inte att du redan kan allt. För oss är det viktigaste att du är positiv och hela tiden vill lära dig nytt.

Vad får du av oss?

Hos oss gör alla ett meningsfullt jobb som en del av det finska pensionssystemet. Vi på Veritas tänker att grundelementen på en ansvarsfull arbetsplats är samarbete, förnyande, transparens samt flexibilitet och rättvist behandlande. Hos oss kan alla vara modigt sig själva. 

Som sommararbetare får du bygga på ditt kunnande i en avslappnad och lärorik omgivning. Du verkar i tätt samarbete med vår chef för ansvarsfullhetsfrågor och vår kommunikationsavdelning, men du kommer att få stifta bekantskap med hela vår verksamhet.

Blev du intresserad?

Tilläggsuppgifter får du av chefen för ansvarsfullhetsfrågor Eveliina Leino tisdagen den 5.4 kl 9-11 och onsdagen den 6.4 kl 13-15, tel. 050 347 2091.

Sänd in din ansökan senast fredagen den 8.4. Skynda på, för vi kommer att kontakta potentiella sökanden redan under ansökningstiden. I rekryteringsprocessens första omgång kommer vi att använda oss av ett verktyg för videointervjuer.

Veritas är ett pensionsbolag vars uppgift är att sköta cirka 110 000 människors arbetspensionsskydd, av dessa är 37 000 pensionstagare. Vår vision är att erbjuda individuell och företagaranpassad service – för hos oss är det möjligt! Vi vill vara företagarens pensionsförsäkrare. I praktiken betyder det att vi betjänar med ett mänskligt grepp, personligen eller digitalt. Vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.