Ihmisiä rekrytointikyltin kanssa

Haemme kiinteistösihteeriä

2.1.2023, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Olisitko sinä Veritaksen uusi kiinteistösihteeri? Haemme nyt Turkuun kiinteistöhallinnon osaajaa, joka työskentelee osana vajaan 10 henkilön kiinteistösijoitustiimiä sekä tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten Veritaksen talous- ja sijoitustiimien, vuokralaisten ja yhteistyökumppanien kanssa.

Työpäiväsi, joista harva on samanlainen kuin edellinen, kuluvat mm. seuraavien tehtävien parissa:

  • vuokralaisten asiakaspalvelu sekä vuokralaskutukseen ja perinnän hoitamiseen liittyvät tehtävät
  • yhteydenpito yhteistyökumppaneiden (mm. huoltoyhtiöt, välittäjät) kanssa
  • tilojen markkinoinnin ja vuokrauksen koordinointi
  • kiinteistöjen vakuuttamiseen ja vahinkoihin liittyvät asiat
  • kiinteistöjen hallintomateriaalista huolehtiminen
  • nettisivujen päivityksestä ja some-näkyvyydestä huolehtiminen yhdessä viestinnän kanssa
  • raportointi sisäisesti ja ulkoisesti
  • muut mahdolliset yleiset kiinteistösihteerin tehtävät sekä toiminnan kehittäminen yhdessä muun kiinteistösijoitustiimin kanssa

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä etkä siis hämmenny indeksien, vastikkeiden ja yhtiörakenteiden edessä. Myös kirjanpito-osaaminen tukee sinua kiinteistösihteerin tehtävässä. Olet toimeen tarttuva ja sekä itsenäinen työnteko että tiimityö onnistuvat sinulta hyvin. Haluat saada asiat rullaamaan ja osaat priorisoida työtehtäviäsi muuttuvissa tilanteissa.

Asiakaspalvelu onnistuu sinulta molemmilla kotimaisilla kielillä ja englanniksi. Excel ja muut MS Office -ohjelmat ovat arkisia työkalujasi etkä koe ongelmaksi opetella muita uusia ohjelmistoja (esim. kiinteistöhallinnan järjestelmät, yhteistyökumppaneiden portaalit).

Toivomme sinulta myös viestinnällisiä valmiuksia. Sinulla on hyvät yhteistyövalmiudet, ja tulet sujuvasti toimeen sekä yrityksen sisäisten että ulkoisten yhteistyötahojen kanssa.

Mitä sinä saat meiltä?

Kiinteistösijoitustiimistä saat ammattitaitoiset, välittömät ja yhteen hiileen puhaltavat lähimmät työkaverit eikä muissakaan veritaslaisissa ole mitään vikaa. Kiinteistövarallisuutemme koostuu esimerkiksi asunnoista, toimistoista, liiketiloista sekä yhteiskunnallisista kiinteistöistä. Kaikissa kohteissa olemme lähellä asiakasta ja hallinnoimme kohteita itse. Tässä tehtävässä seuraat aitiopaikalta Veritaksen kiinteistösijoitusten kehittymistä ja kehityt itse monipuolisten työtehtävien kautta.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja saat kattavan perehdytyksen omaan työhösi ja Veritaksen toimintaan laajemmin. Kiinteistösijoitustiimin asemapaikkana on uudenkarhea konttorimme Turun Kupittaalla. Käytössäsi ovat hyvät työsuhde-edut, työaikajoustot ja osittainen etätyöskentelymahdollisuus.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjuristi Jaana Kortekuru, puh. 050 3713 936. Tavoitat Jaanan parhaiten torstaina 5.1. klo 13-15 tai keskiviikkona 11.1. klo 9-11. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.1.2023.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Valitulle henkilölle tehdään käytäntöjemme mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus).

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Huolehdimme reilun 120 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 38 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Veritaksen sijoitussalkussa kiinteistöillä on tärkeä rooli. Kiinteistösalkulla haetaan vakaata tuottoa, joka ei ole herkkä lyhytaikaisille markkinaheilahduksille. Salkkumme koostuu pääosin toimisto-, asuin- ja liiketiloista. Kiinteistöjen ikäjakauma on laaja, ja ne sijaitsevat pääosin kasvukeskuksissa. Vastuullisena kiinteistösijoittajana teemme aktiivisesti töitä kiinteistöjen energiankäytön tehostamiseksi ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Tavoitteenamme on saada kaikki omistamamme kiinteistöt hiilineutraaleiksi vuoteen 2030 mennessä.