Veritas viestintä ja uutiset

Haemme lakiasiainjohtajaa

14.6.2022, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Oletko kokenut juristi, joka

✅ navigoi tottuneesti säännellyllä toimialalla ja löytää käytännönläheisiä ratkaisuja?

✅ nauttii saadessaan luoda luotsaamalleen juristitiimille onnistumisen edellytyksiä?

✅ innostuu johtoryhmäpositiosta kokonaisvaltaisella vastuulla lakiasioista?

👉 Mikäli vastasit kolme kertaa KYLLÄ, jatka lukemista, sillä nykyisen lakiasiainjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolella haemme nyt lakiasiainjohtajaa Veritakselle.

Veritaksen lakiasiainjohtajana kannat päävastuun Veritaksen lakiasioista: ennen kaikkea huolehdit siitä, että Veritaksen lakiasiat on järjestetty liiketoiminnan strategiset tarpeet huomioiden, ja että yhtiön hallinnointi sekä juridiset prosessit (ml. compliance ja vastuullisuus) ovat toimivia. Apunasi toimii kokenut seitsemän hengen pääosin Turussa työskentelevä tiimi, jonka muodostavat neljä työeläkkeisiin, vakuuttamiseen, sijoittamiseen ja tietosuojajuridiikkaan fokusoivaa juristia sekä hallinnon assistentti, compliance officer ja ESG-asiantuntija. Kuulut Veritaksen johtoryhmään, toimit ylimpien hallintoelinten sihteerinä ja raportoit Veritaksen toimitusjohtajalle.

Päivittäisessä työarjessasi työskentelet laaja-alaisella otteella mm. yhtiön hallinnointiin, sopimuksiin, complianceen, yritysvastuuseen ja tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä. Kannat itsenäisen vastuun yhtiön hallinnoinnin järjestämisestä sääntelyn mukaisesti, ja toimit tiimisi jäsenten tukena heidän tehtäväkenttiinsä liittyvissä kysymyksissä. Vastuualueesi on laaja ja edellyttää generalistin työskentelyotetta, mutta sen lopullinen sisältö on muokattavissa vahvuuksiesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti.

Veritas tarjoaa sinulle:

✓ tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana toimialalla, jota koskeva lainsäädäntö kehittyy jatkuvasti;

✓ mahdollisuuden kasvaa johtajana kokeneen asiantuntijatiimin vetovastuussa; ja

✓vastuullisesta tehtävästä huolimatta pääasiallisesti tasapainoisen työarjen osana organisaatiota, joka on ihmisen kokoinen.

Mitä toivomme sinulta?

 Vähintään kahdeksan vuotta työkokemusta juristina – arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta säännellyltä toimialalta, kuten työeläke-, vakuutus-, pankki tai finanssialalta.

✓ Kykyä työskennellä sekä ruotsiksi että suomeksi, sillä Veritaksen hallintokieli on ruotsi. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

✓ Aikaisempaa esihenkilökokemusta.

📍 Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen, joka huolehtii noin 110 000 ihmisen työeläketurvasta. Veritaksen tavoitteena on tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla. Veritas työllistää yhteensä noin 150 henkilöä. Veritaksen pääkonttori sijaitsee Turussa, ja siksi tehtävä edellyttää viikoittaista läsnäoloa Turussa vähintään muutaman työpäivän verran. Mikäli kotisi sijaitsee muualla kuin Turussa, Veritas auttaa järjestämään majoituksen kaupungissa.

Kiinnostuitko? Lähetä kumppanillemme Minjonille CV:si tai linkkaa heille LinkedIn-profiiliisi 19.6.2022 mennessä. Voit myös olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Vilma Suomeen (+358 50 360 5134 tai vilma@minjon.fi), jos haluat keskustella positiosta tarkemmin! 👋

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen