Haemme suunnittelupäällikköä Turkuun

3.1.2022, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Haemme nyt Digital Development -osastollemme asiantuntevaa ja aikaansaavaa suunnittelupäällikköä määräaikaiseen tehtävään perhevapaan sijaisuuteen elokuuhun 2023 saakka.

Tehtävässäsi vastaat Microsoft-teknologioihin liittyvistä projekteista ja erityisesti MS Dynamicsin myyntiin ja markkinointiin liittyvistä toiminnoista. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden tiimiläistesi ja myös useiden muiden osastojen ja tiimien kanssa.

Työpäiväsi koostuvat mm. seuraavista tehtävistä:

  • Toimit projektipäällikkönä ja sovellusasiantuntijana vastaten MS Dynamicsin uusien toiminnallisuuksien käyttöönotosta ja suunnittelusta
  • Vastaat osaltasi MS Dynamicsin ylläpidosta ja pienkehityksestä sekä toimittajayhteistyöstä
  • Osallistut testaamiseen ja tekniseen määrittelyyn
  • Kartoitat aktiivisesti uusia MS Dynamicsin toiminnallisuuksia ja niiden hyödyntämisen mahdollisuutta Veritaksessa

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Olet ratkaisukeskeinen, ymmärrät palveluiden toteuttamiseen vaadittavia teknisiä ratkaisuja ja osaat huomioida alan vaatimuksia (kuten tietosuoja- ja tietoturvavaatimukset). Tunnet MS Dynamics -tuotteen ja sinulla on kokemusta sen kehitystyöstä. Toivomme, että sinulla on osaamista teknisestä määrittelystä ja testauksesta ja olet kiinnostunut projektien vetämisestä. Olet itseohjautuva ja pystyt priorisoimaan ajankäyttöäsi.

Pilvipalveluiden yleinen tuntemus ja aiempi kokemus eläkealalta katsotaan eduksesi. Yrityksemme hallintokieli on ruotsi, joten ruotsin kielen ymmärtäminen on toki etu, mutta ei välttämättömyys. Emme odota, että olet valmis osaaja. Tärkeämpää on asenne ja halu oppia.

Mitä sinä saat meiltä?

Elämme yhtiönä historiamme suurinta kulttuurista muutosta ja siksi sinäkin saat mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteemme ja toimia laaja-alaisesti.

Suunnittelupäällikön työ on monipuolista ja olet toimintamme ytimessä vaikuttamassa. Tehtävässä raportoit kehityspäällikkö Soile Riisiölle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin alan ketterimmässä eläkevakuutusyhtiössä. Käytössäsi ovat liukuvan työajan joustot ja etätyöskentelymahdollisuus.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Soile Riisiö (puh. 050 4201 068). Tavoitat Soilen parhaiten maanantaina 10.1. klo 11–13 tai torstaina 13.1. klo 9–11. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 19.1.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 37 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.