Vi söker en planeringschef till Åbo

3.1.2022, Nyheter och pressmeddelanden

Vi söker nu en sakkunnig och produktiv planeringschef till ett tidsbundet familjeledighetsvikariat till augusti 2023 till vår Digital Development –avdelning.

I ditt arbete ansvarar du för projekt anknutna till Microsoft-teknologier och speciellt vad gäller MS Dynamics funktioner anknutna till försäljning och marknadsföring. Du verkar i tätt samarbete med de övriga i ditt team, men också tillsammans med många andra avdelningar och team.

Dina arbetsdagar består av bl.a följande uppgifter:

  • Du fungerar som projektchef och applikationsspecialist med ansvar för ibruktagande och planering av eventuella nya funktioner i MS Dynamics
  • Du ansvarar för din del av underhåll och mindre utveckling av MS Dynamics samt samarbete med leverantörer
  • Du deltar i testande och teknisk specificering
  • Du kartlägger aktivt nya funktionaliteter i MS Dynamics och vilka deras användningsmöjlighet är i Veritas

Vilken slags kunnande önskar vi oss av dig?

Du är lösningsorienterad och förstår dig på de tekniska lösningar som krävs för att verkställa tjänster. Du kan ta i beaktande branschens krav (såsom krav på data- och informationssäkerhet). Du känner MS Dynamics som produkt och har erfarenhet från att utveckla den. Vi önskar att du har kunnande inom teknisk specificering och testande och att du är intresserad av att dra projekt. Du är självstyrd och kan prioritera din tidsanvändning.  

Allmänt kunnande om molntjänster och tidigare erfarenhet från pensionsbranschen ses som en fördel. Vårt företags administrativa språk är svenska, så om du förstår svenska är det förstås en fördel, men ingen nödvändighet. Vi förväntar oss inte att du är en färdig förmåga, det viktigaste är rätt attityd och en vilja att lära sig.

Vad får du av oss?

Som företag lever vi vår största kulturella förändring genom historien och därför har också du en möjlighet att inverka på vår framtid och verka på en bred basis.

Planeringschefens arbete är mångsidigt och du verkar i kärnan av vår verksamhet. Du rapporterar till utvecklingschef Soile Riisiö. Vi erbjuder dig en intressant roll o branschens flexiblaste pensionsförsäkringsbolag. Du kan använda dig av vår flextid och möjlighet till distansarbete.  

Blev du intresserad? Tilläggsinformation får du av utvecklingschef Soile Riisiö (tel. 050 4201 068). Du når Soile bäst på måndag 10.1 kl. 11-13 eller torsdag 13.1 kl. 9–11. Sänd in din ansökan med löneanspråk senast onsdagen den 19.1.

Veritas är ett pensionsbolag vars uppgift är att sköta cirka 110 000 människors arbetspensionsskydd, av dessa är 37 000 pensionstagare. Vår vision är att erbjuda individuell och företagaranpassad service, för hos oss är det möjligt! Vi vill vara företagarens pensionsförsäkrare. I praktiken betyder det att vi betjänar med ett mänskligt grepp, personligen eller digitalt. Vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.