Vakuutusneuvoja Clarice palvelee asiakasta kuulokkeet päässä.

Haemme vakuutusneuvojaa Maarianhaminaan

15.3.2023, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Onko sinunkin mielestäsi asiakaspalvelu parasta? Tule meille vakuutusneuvojaksi asiakaspalvelutiimiimme Maarianhaminaan Ahvenanmaalle!

Työtehtäviisi kuuluu yrittäjäasiakkaidemme asiakaspalvelu eri kanavissa ja heidän vakuutustensa hoito erinomaista asiakaskokemusta tuottaen.  Vastaat omassa kannassasi olevien YEL-vakuutusten hoitamisesta hakemuksen jättämisestä päättymisen jälkeiseen aikaan asti. Tehtävässä vastaat lisäksi mm. YEL-vakuutetun turvan avaamisesta asiakkaille ja oikean työtulotason määrittämisestä vakuutetulle.

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Olet hakemamme henkilö, jos 

  • olet ulospäinsuuntautunut ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä
  • olet tiimipelaaja, mutta pystyt itsenäiseen työskentelyyn erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa
  • työskentelet sujuvasti ruotsiksi ja englanniksi, suomen kielen taito katsotaan eduksi
  • sinulla on tehtävään sopiva pohjakoulutus, esim. tradenomi.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta ja Suomen sosiaaliturvajärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Mitä sinä saat meiltä?

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lakisääteisten eläkevakuutusten ja asiakaspalvelun parissa. Saat kattavan perehdytyksen omaan työhösi ja Veritaksen toimintaan laajemmin. Työpäiviäsi rikastuttavat mukavat, avuliaat ja osaavat työkaverit.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää vähintään vuoden. Tiimisi istuu pääosin Turussa, mutta kollegasi löytyy Maarianhaminasta. Meillä on käytössä hybridityömalli ja toivoisimme sinun työskentelevän konttorilla lähtökohtaisesti kolmena päivänä viikossa. Käytössäsi ovat hyvät työsuhde-edut ja työaikajoustot. Työ alkaa viimeistään kesäkuun alussa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Jaana Lehikoinen, puh 045 1393 635 tai lähetä sähköpostia
jaana.lehikoinen@veritas.fi. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 2.4.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Valitulle henkilölle tehdään käytäntöjemme mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus).

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 120 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 38 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.