Rådgivaren Clarice betjänar kunden i telefon med hörlurar.

Vi söker en försäkringsrådgivare till Mariehamn

15.3.2023, Nyheter och pressmeddelanden

Brinner du också för kundservice? Kom till oss och jobba som försäkringsrådgivare i Mariehamn i vårt kundserviceteam!

Till dina arbetsuppgifter hör kundservice, via olika kanaler, till våra företagskunder. Du tar hand om deras försäkringar och lämnar dem med en utmärkt kundupplevelse. Du har ett eget bestånd av FöPL-försäkringar, som du ansvarar för från början till slut; från inlämning av ansökan till efter att försäkringen avslutats. I din uppgift ansvarar du också för att öppna upp det skydd en FöPL-försäkrad får genom sin försäkring och att fastställa en korrekt arbetsinkomst för den försäkrade.

Vilken slags kunnande önskar vi av dig?

  • Du är utåtriktad och njuter av att jobba med kunder
  • Du är en lagspelare, men klarar också individuellt arbete i olika kundservicetillfällen
  • Du arbetar flytande på svenska och engelska, kunskaper i finska ses som en merit
  • Du har en lämplig utbildning, t.ex. tradenom

Tidigare erfarenhet av kundservice och kännedom om det finska socialskyddssystemet ses som en merit.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder ett mångsidigt och intressant jobb bland lagstadgade pensioner och kundservice. Du får en gedigen introduktion till ditt eget arbete och också till Veritas verksamhet i stort. Arbetsdagarna förgylls av trevliga, hjälpsamma och kunniga arbetskamrater.

Anställningen är tidsbunden och varar i minst ett år. Ditt team sitter huvudsakligen i Åbo, men du har kolleger också i Mariehamn. Vi har en hydridmodell i bruk vad gäller arbetet och önskar att du arbetar från kontoret tre dagar i veckan. Vi erbjuder goda personalförmåner och flexibel arbetstid. Arbetet börjar senast i början på juni.

Blev du intresserad?

Tilläggsuppgifter får du av teamledare Jaana Lehikoinen tel. 045 139 3635 eller per e-post jaana.lehikoinen@veritas.fi. Sänd in din ansökan senast söndagen den 2.4.

Vi värdesätter mångfald i arbetsgemenskapen och arbetar för likvärdighet. Vi önskar få sökande från olika bakgrund, så som olika åldrar och kön, handikappade personer samt personer tillhörande olika språk-, kultur- och befolkningsgrupper.

Den person, som blir vald till tjänsten, genomgår enligt vår praxis en säkerhetsutredning (kredituppgifter, drogtest).

Veritas är ett erfaret proffs inom arbetspensionsbranchen. Vi tar hand om arbetspensionerna för drygt 120 000 personer, av vilka 38 000 är pensionstagare. Vi strävar efter att erbjuda individuell service i företagaranda – för hos oss är det möjligt! Vi vill vara företagarens pensionsförsäkrare. I praktiken betyder det att vi betjänar med ett mänskligt grepp, personligen eller digitalt. Vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.