Veritaksen ylilääkäri Hanna Elonheimon sitaatti: Päätös ylilääkäriksi siirtymisestä oli helppo tehdä, kun tilaisuus tarjoutui. Veritaksella on hieno henki ja kulttuuri, jota arvostan.

Hanna Elonheimo on Veritaksen uusi ylilääkäri

24.9.2021, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Työterveyshuollon erikoislääkäri Hanna Elonheimo on nimitetty Veritas Eläkevakuutuksen ylilääkäriksi 1.9. alkaen. Elonheimo vastaa tehtävässään Veritaksen eläkeratkaisutoiminnan vakuutuslääketieteellisestä linjasta. Hän toimii myös muiden asiantuntijalääkäreiden esihenkilönä ja osallistuu lääketieteelliseen arviotoimintaan.

”Päätös ylilääkäriksi siirtymisestä oli helppo tehdä, kun tilaisuus tarjoutui. Veritaksella on hieno henki ja kulttuuri, jota arvostan”, Elonheimo kertoo.

Elonheimo on työskennellyt Veritaksen asiantuntijalääkärinä vuodesta 2017. Ennen siirtymistään Veritaksen ylilääkäriksi hän toimi Kelan läntisen asiantuntijalääkärikeskuksen ylilääkärinä. Elonheimolla on vakuutuslääketieteen erityispätevyys, ja hän on työskennellyt vakuutusalan lääketieteellisissä asiantuntijatehtävissä yli kymmenen vuoden ajan.

”Osallistun mielelläni alan kehittämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön sekä lääkäreiden kouluttamiseen muun muassa sosiaalivakuutukseen liittyvissä asioissa. On ollut ilo huomata, että kiinnostus myös vakuutuslääketieteen erityispätevyyskoulutusta kohtaan on viime vuosina lisääntynyt.”