Muistiinpanoja YEListä pöydällä.

Muutoksia Veritaksen johtoryhmässä

21.12.2021, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Veritaksen johtoryhmässä tapahtuu vuodenvaihteessa henkilö- ja vastuumuutoksia.

Asiakkuusjohtaja Mika Paananen on nimitetty eläke- ja työkykyjohtajaksi 1.1.2022 alkaen. Paananen jatkaa uudessa tehtävässään johtoryhmän jäsenenä. Hänen vastuulleen kuuluvat eläkkeet, kuntoutus ja työkykyriskin hallinta.

”Eläkkeisiin ja työkyvyn turvaamiseen ja palauttamiseen liittyvät palvelumme saavat vakuutetuilta ja yrittäjä- ja yritysasiakkailtamme jatkuvasti hyvää palautetta. Palvelu- ja tehokkuusodotukset kuitenkin kasvavat jatkuvasti ja huomisen onnistumisen edellytysten eteen täytyy tehdä entistäkin voimallisemmin töitä. Olen itse tästä uudesta työmaasta innoissani ja tiedän, että porukalla pystymme näihin odotuksiin vastaamaan”, Paananen kommentoi.

Staffan Åberg on nimitetty Veritaksen asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2022 alkaen. Hän on aiemmin toiminut Veritaksessa palvelupäällikkönä. Åbergin vastuulle 1.1. alkaen kuuluvat Veritaksen asiakaspalvelu ja myynti.

”Pidän asiakaspolun ja -palvelun kehittämistä erittäin motivoivana ja mielenkiintoisena tehtävänä. Saamamme palautteen perusteella olemme oikealla tiellä. Tätä merkityksellistä työtä on mukavaa jatkaa kaikkien veritaslaisten ja kumppaneiden kanssa”, Åberg sanoo.

Näiden muutosten myötä henkilöstöjohtaja Jenni Kosusen väliaikainen vastuu eläkepalveluista päättyy 31.12.2021, ja hän keskittyy varsinaiseen työhönsä henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Lisätietoja:

  • Mika Paananen, asiakkuusjohtaja, puh. 045 200 3004, etunimi.sukunimi@veritas.fi
  • Staffan Åberg, palvelupäällikkö, puh. 050 5600 135, etunimi.sukunimi@veritas.fi
  • Tommy Sandås, vt. toimitusjohtaja, talousjohtaja, puh. 010 5501 786, etunimi.sukunimi@veritas.fi