Rekrytointikuva toimistolla

Olisitko sinä etsimämme eläkeasiantuntija?

23.1.2023, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Haemme nyt eläkeasiantuntijaa osaksi 10 hengen asiantuntijaryhmää, joka työskentelee työkyvyttömyyseläkkeiden ja työeläkekuntoutuksen parissa.  

​​​​​​​Työsi sisältää eläkkeiden hakemuskäsittelyä, eläkeratkaisujen ja -päätösten tekemistä, eläkkeiden laskemista sekä maksuun saattamista. Olennainen osa tehtävääsi on myös asiakaspalvelu kaikissa Veritaksen asiakaspalvelukanavissa. Tehtävässä pääset lisäksi osallistumaan järjestelmäkehitystyöhön. 

Mitä odotamme sinulta? 

Olet avoin ja positiivinen. Sinulla on taito työskennellä sekä itsenäisesti että erilaisten ihmisten kanssa. Sydämesi sykkii asiakaspalvelutyölle, ja tavoitteenasi onkin asiakkaan palveleminen hyvin myös haastavissa tilanteissa. Olet myötätuntoinen ja paineensietokykyinen osaaja, joka toimii myönteisesti ja ratkaisukeskeisesti hektisessäkin arjessa.  

Pystyt palvelemaan asiakkaitamme kaikissa asiakaspalvelukanavissamme sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja tarvittaessa myös englanniksi.   

Haluat kehittyä ja kehittää omaa työtäsi. Tunnet mielenkiintoa työvälineitäsi kohtaan, ja olet valmis osallistumaan myös niiden kehittämiseen. Kykenet käyttämään useita eri järjestelmiä. 

Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai sosionomi, ja sinulla on kiinnostusta eläkeasioihin.  Suomen sosiaaliturvajärjestelmän tuntemus ja kokemus vakuutus- tai etuuskäsittelystä on eduksi tässä tehtävässä.  

Mitä sinä saat meiltä? 

Meillä pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä ja seuraamaan aitiopaikalta suomalaisen työeläkejärjestelmän kantavuutta. Työpäiviäsi rikastuttavat myös mukavat, avuliaat ja osaavat työkaverit.  

Saat kattavan perehdytyksen omaan työhösi ja Veritaksen toimintaan laajemmin. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi monipuolisten työtehtävien kautta myös jatkossa.  

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Käytössäsi ovat hyvät työsuhde-edut, työaikajoustot ja osittainen etätyöskentelymahdollisuus. 

Työskentelet uudessa pääkonttorissamme Turun Kupittaalla. Sinun on mahdollista työskennellä myös muualta Suomesta käsin, mutta toivomme, että pystyisit tässä tapauksessa tapaamaan tiimiäsi Turussa vähintään kerran viikossa.  

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Heinonen, puh. 050 5600 164. Tavoitat Niinan parhaiten torstaina 26.1. klo 13-15 tai tiistaina 31.1. klo 9-11.​​ Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 5.2. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia. 

Valitulle henkilölle tehdään käytäntöjemme mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus). 

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 120 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 38 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.