"Rekrytointikuva."

Är du pensionsspecialisten vi letar efter?

23.1.2023, Nyheter och pressmeddelanden

​​Vi letar nu efter en pensionsspecialist att bli en del av vårt specialist-team på 10 personer, som jobbar med invalidpensioner och arbetspensionsrehabilitering.

Ditt arbete omfattar behandling av pensionsansökningar, du gör pensionsbeslut, du räknar ut pensioner och lägger dem till utbetalning. En väsentlig del av ditt arbete är kundservice i alla de kundservicekanaler, som Veritas erbjuder. I den här uppgiften får du också delta i systemutveckling.


Vad väntar vi oss av dej?


Du är öppen och positiv. Du har en förmåga att arbeta både individuellt och tillsammans med olika mänskor. Ditt hjärta klappar för kundservice och ditt mål är också att betjäna kunden väl även i utmanande situationer. Du är en empatisk och stresstålig expert, som arbetar positivt och lösningskoncentrerat även i en hektisk vardag.

Du betjänar smidigt våra kunder på finska, svenska och vid behov även engelska, i alla våra kundbetjäningskanaler.

Du vill utvecklas och utveckla ditt eget arbete. Du känner ett intresse gentemot dina arbetsredskap och är redo att också utveckla dem. Du är kapabel att använda ett flertal olika system.

Till din utbildning är du exempelvis tradenom eller socionom, med ett intresse för pensionsfrågor. Kännedom om det finska socialskyddssystemet och erfarenhet inom försäkrings- eller förmånsbehandling ses som en fördel vid ansökan.

Vad
 får du av oss?

Hos oss får du arbeta med samhälleligt meningsfulla ärenden och samtidigt följa med på paradplats hur det inhemska arbetspensionssystemet bär. Dina arbetsdagar berikas också av trevliga, hjälpsamma och kunniga arbetskamrater.

Du får en gedigen inskolning till ditt arbete och Veritas´ verksamhet i stort. I den här uppgiften har du möjlighet att utveckla dej själv med mångsidiga arbetsuppgifter också i fortsättningen.

Tjänsten är ordinarie och på heltid. Du har tillgång till goda personalförmåner, flexibel arbetstid och möjlighet till partiellt distansarbete.

Du arbetar på vårt nya huvudkontor i Kuppis i Åbo. Det är möjligt också att jobba från andra områden i Finland, men i så fall önskar vi att du har möjlighet att komma och träffa ditt team i Åbo minst en gång i veckan.

Blev du intresserad?

Tilläggsuppgifter om tjänsten får du av servicechef Niina Heinonen, tel. 050 5600 164. Du når Nina bäst torsdagen den 26.1. kl. 13-15 eller tisdagen den 31.1. kl. 9-11.​​ ​​​​Sänd in din ansökan med löneanspråk senast söndagen den 5.2.

Vi värdesätter mångfald i arbetsgemenskapen och arbetar för likvärdighet. Vi önskar få sökande från olika bakgrund, så som olika åldrar och kön, handikappade personer samt personer tillhörande olika språk-, kultur- och befolkningsgrupper.

Den person, som blir vald till tjänsten, genomgår enligt vår praxis en säkerhetsutredning (kredituppgifter, drogtest).

Veritas är ett erfaret proffs inom arbetspensionsbranchen. Vi tar hand om arbetspensionerna för drygt 120 000 personer, av vilka 38 000 är pensionstagare. Vi strävar efter att erbjuda individuell service i företagaranda – för hos oss är det möjligt! Vi vill vara företagarens pensionsförsäkrare. I praktiken betyder det att vi betjänar med ett mänskligt grepp, personligen eller digitalt. Vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.