Ihmisiä rekrytointikyltin kanssa

Sinustako Veritaksen kesätyöntekijä toimistoassistentin tehtävään?

25.3.2022, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Haemme nyt Turun pääkonttorillemme Kupittaalle kesän ajaksi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti tehtäviin tarttuvaa toimistoassistenttia vastaamaan toimistomme viihtyvyydestä ja toimistoarjen sujuvuudesta.

Työpäiväsi koostuvat yleisistä toimistotehtävistä ja avustavista taloushallinnon tehtävistä pitäen sisällään mm.

  • puhelinvaihteen hoito
  • postinkäsittely ja postitus
  • Veritaksen yleisen sähköpostiliikenteen hoito
  • erilaiset toimiston organisointi- ja järjestelytehtävät
  • toimistotarvikkeiden ja työkahvilan elintarvikkeiden (hedelmät, kahvit, maidot) tilaukset
  • mahdolliset kokous- ja tarjoilujärjestelyt
  • ostolaskujen käsittely sekä muut avustavat taloushallintoon ja eläkkeiden maksatukseen liittyvät tehtävät

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla ehkä olisi jo jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista toimistoassistentin tehtävistä. Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen asioiden junailija, joka ei jää toimettomaksi tiukemmassakaan tilanteessa. Työskentelet järjestelmällisesti ja tarkasti, asiakaslähtöisesti ja positiivisella otteella. Osaat käyttää sujuvasti MS Officen ohjelmia ja opit vaivatta käyttämään myös uusia järjestelmiä. Perehdytämme tehtävään hyvin, joten emme odota, että olet valmis osaaja. Tärkeintä on asenne ja halu oppia.

Yrityksemme hallintokieli on ruotsi, ja toivommekin, että pystyt kommunikoimaan erittäin sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä. Myös englannin kieltä tarvitaan yhä enemmän.

Mitä saat meiltä?

Elämme yhtiönä historiamme suurinta kulttuurista muutosta ja kesätyöntekijänä pääset kurkistamaan, millaista on alan ketterimmän eläkevakuutusyhtiön arki.

Toimistoassistentin työ on monipuolista ja tässä roolissa pääset vaikuttamaan monen veritaslaisen työn arkeen. Tehtävä on kesäloman sijaisuus ja kesto joustavasti toukokuusta elokuulle. Esihenkilönäsi tehtävässä toimii henkilöstöjohtajamme Jenni Kosunen ja tukenasi työskentelevät assistenttien virtuaalitiimin kollegat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Tiia Helenius torstaina 31.3. klo 15–16 ja keskiviikkona 6.4. klo 9–10, puh. 050 477 0114.

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 8.4. Pidäthän kiirettä, sillä olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana. Hyödynnämme rekrytointiprosessin ensimmäisellä kierroksella videohaastattelutyökalua.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 37 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.