Ihmisiä rekrytointikyltin kanssa

Är du vår sommarhjälp som kontorsassistent på Veritas?

25.3.2022, Nyheter och pressmeddelanden

Vi söker nu för sommaren till vårt Åbo-huvudkontor i Kuppis en kontorsassistent, som modigt och fördomsfritt tar tag i saker och ansvarar för vårt kontors trivsel och vardagsfunktioner.

Dina arbetsdagar består av allmänna kontorsarbeten och assisterande uppgifter inom ekonomiförvaltning så som:

  • skötsel av telefonväxel
  • hantering av posten
  • skötsel av Veritas´ allmänna e-post
  • olika organiseringsuppgifter på kontoret
  • beställande av kontorsartiklar och livsmedel till arbetscaféet (frukt, kaffe, mjölk)
  • eventuella mötes- och trakteringsarrangemangmahdolliset
  • behandling av inköpsfakturor och övriga assisterande uppgifter inom ekonomiförvaltning och pensionsutbetalning

Vilken slags kunnande önskar vi av dig?

Vi önskar att du kanske redan har en viss erfarenhet av motsvarande assistentuppgifter. Du är samarbetsvillig och –kunnig, en initiativtagande fixare, som inte blir handfallen ens i de svåraste situationer. Du arbetar metodiskt och noggrant, kundorienterat och med en positiv touch. Du hanterar MS Office-programmen lätt och har också lätt att lära dig nya system. Vi skolar dig till uppgiften och förväntar oss inte att du är en färdig kunnare. Det viktigaste är attityden och en vilja att lära sig.

Vårt företags administrativa språk är svenska och vi önskar också att du mycket smidigt kan kommunicera både på finska och svenska. Också engelska behövs allt mer.

Vad får du av oss?

Som företag genomlever vi den största kulturella förändringen under vår historia och som sommararbetare får du kika in i hur vardagen i branschens flexiblaste pensionsbolag är.

Kontorsassistentens arbete är omväxlande och i din roll kommer du att inverka på många veritaners vardagliga jobb. Uppgiften är ett sommarvikariat och räcker flexibelt från maj till augusti. Som din chef i uppgiften fungerar vår personaldirektör Jenni Kosunen och som stöd fungerar kollegorna i det virtuella assistentteamet.

Blev du intresserad?

Tilläggsuppgifter får du av personsspecialist Tiia Helenius torsdagen den 31.3 kl 15-16 och onsdagen den 6.4 kl 9-10, tel. 050 477 0114.

Sänd in din ansökan senast fredagen den 8.4. Skynda på, för vi kommer att kontakta potentiella sökanden redan under ansökningstiden. I rekryteringsprocessens första omgång kommer vi att använda oss av ett verktyg för videointervjuer.

Veritas är ett pensionsbolag vars uppgift är att sköta cirka 110 000 människors arbetspensionsskydd, av dessa är 37 000 pensionstagare. Vår vision är att erbjuda individuell och företagaranpassad service – för hos oss är det möjligt! Vi vill vara företagarens pensionsförsäkrare. I praktiken betyder det att vi betjänar med ett mänskligt grepp, personligen eller digitalt. Vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.