Ihmisiä rekrytointikyltin kanssa

Haemme vastuullisuusanalyytikkoa / vastuullisuuspäällikköä

22.8.2022, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Sinustako Veritaksen uusi vastuullisuusanalyytikko/ vastuullisuuspäällikkö? Haemme nyt Helsinkiin tai Turkuun vastuullisen sijoittamisen osaajaa, joka työskentelee osana 10 hengen sijoitustiimiä sekä tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten Veritaksen oman yritysvastuuryhmän, kanssa.

Työpäiväsi kuluvat mm. seuraavien tehtävien parissa:

  • Salkunhoidon tuki sijoituskohteiden vastuullisuusanalyyseissa sekä vastuullisuusanalyysien kehittäminen erilaiseen ESG-dataan pohjautuen
  • Vastuullisuusraporttien valmisteluun liittyvät tehtävät ja raportointiin liittyvä yhteydenpito ulkoisten ja sisäisten tahojen kanssa (esim. PRI, yritysvastuuraportti)
  • Vastuullisen sijoittamisen strategian kehittäminen yhdessä muun sijoitusorganisaation kanssa
  • Vastuullista sijoittamista koskevan kansainvälisen normiston kehityksen seuranta ja raportointi sijoitusorganisaatiolle
  • Sisäiset koulutukset vastuullisuuteen liittyen
  • Erilaiset vastuullisuuteen liittyvät koordinointitehtävät

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja mielellään jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Seuraat mielenkiinnolla vastuullisen sijoittamisen uusien käytäntöjen kehitystä ja haluat jatkuvasti kehittää asiantuntijuuttasi vastuullisen sijoittamisen alueella. Odotamme, että haluat kehittyä myös yritysvastuun asiantuntijaksi. Sinulla on hyvät analysointitaidot sekä taito käsitellä ja hakea dataa erilaisista tietokannoista ja muista lähteistä. Lisäksi sinulla on riittävä sijoitusmarkkinoiden ja eri sijoitusinstrumenttien tuntemus.

Toivomme sinulta myös erinomaisia viestinnällisiä valmiuksia ja kykyä viestiä vastuullisuudesta sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, mutta tarvittaessa vähintään ymmärrät myös ruotsia. Sinulla on hyvät yhteistyövalmiudet, ja tulet sujuvasti toimeen sekä yrityksen sisäisten että ulkoisten yhteistyötahojen kanssa.

Mitä sinä saat meiltä?

Elämme yhtiönä historiamme suurinta kulttuurista muutosta ja siksi sinäkin saat mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteemme ja toimia laaja-alaisesti. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisten vastuullisen sijoittamisen tehtävien parissa sekä osallistua erilaisiin kehitysprojekteihimme.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Sijoitustiimin asemapaikkana on Helsingin konttorimme Pohjoisesplanadilla, mutta voit halutessasi työskennellä myös pääkonttoriltamme Turun Kupittaalta käsin. Käytössäsi ovat hyvät työsuhde-edut, työaikajoustot ja osittainen etätyöskentelymahdollisuus.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusjohtajamme Kari Vatanen, puh. 040 554 3021. Tavoitat Karin parhaiten 26.8. klo 15-16 tai ma 29.8. klo 14-15. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.9.2022.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 37 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.