Veritaksen kiinteistöjohtaja vaihtuu

8.11.2022, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Heikki Palmu (DI, KJs) on nimitetty Veritaksen kiinteistösijoitusjohtajaksi 7.11. alkaen. Palmu siirtyy Veritakseen Castellum Oy:stä, jossa hän on vastannut yhtiön kiinteistöomaisuuden hallinnasta Suomessa.

Palmu on aiemmin johtanut kiinteistöliiketoimintaa pörssinoteeratussa kiinteistösijoitusyhtiössä ja vastannut Suomen ensimmäisestä toimitiloihin sijoittavasta erikoissijoitusrahastosta. Hänellä on kokemusta myös isojen kiinteistöportfolioiden hallinnasta, transaktioista, vuokrausliiketoiminnasta sekä vaativista kiinteistökehityshankkeista.

”Eläkeyhtiöiden rooli kiinteistösijoitusmarkkinoilla on merkittävä. Olen äärimmäisen innostunut päästyäni osaksi Veritaksen ammattitaitoista ja alalla arvostettua kiinteistötiimiä”, Palmu sanoo.

Palmu seuraa tehtävässä Veritaksen pitkäaikaista kiinteistöjohtajaa Peter Karlssonia, joka jää eläkkeelle marraskuun lopussa.

“Toivotan Heikille ja kiinteistötiimille menestystä jatkossa. Markkinatilanne on nyt hiukan haastava, mutta se voi myös merkitä mahdollisuuksia eläkeyhtiötoimijalle”, Karlsson sanoo.