Lauttis ostoskeskus.

Veritas ostaa kauppakeskus Lauttiksen Helsingin Lauttasaaressa

17.12.2020, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto ja Veritas ovat sopineet Helsingissä sijaitsevan kauppakeskus Lauttiksen kaupasta. Lauttis on ollut rahastolle hyvä sijoituskohde ja keskus on säilyttänyt vahvan asemansa Lauttasaaren paikallisena keskuksena hyvän palveluvalikoimansa ja saavutettavuutensa ansiosta.

Kauppakeskus sijaitsee Lauttasaaren metroaseman yhteydessä ja on hyvin saavutettavissa sekä julkisin kulkuvälinein että autolla. Vuonna 2016 valmistuneessa LEED Gold-sertifioidussa kauppakeskuksessa on noin 6000 kerrosneliömetriä liiketilaa. Ankkurivuokralaisia ovat HOK-Elanto, Kesko ja Alko.

”Nyt toteutettu kauppa noudattaa rahaston strategiaa”, toteaa Aberdeen Standard European Balanced Fundin rahastonhoitaja Gert-Jan Kapiteyn. 

”Lauttiksen vahva rooli paikallisten arjessa kiinnostaa Veritasta”

Lauttis ostoskeskus kauempaa

”Lauttiksen sijainti ja vahva rooli Lauttasaarelaisten arjessa kiinnosti ja kohde täydentää mainiosti meidän salkkuamme”, sanoo Veritas Eläkevakuutuksen kiinteistöjohtaja Peter Karlsson.  

”Uskomme, että tämä Lauttasaarelaisten päivittäiseen asiointiin painottuvan keskuksen asema tulee säilymään vahvana myös jatkossa”, Karlsson jatkaa.    

Lisätiedot ja yhteydenotot:  

Henrik Eskolin, Head of Transactions  
puh. 040 755 1774 , henrik.eskolin@aberdeenstandard.com  

Peter Karlsson, Kiinteistöjohtaja  
puh. 050 561 9545, peter.karlsson@veritas.fi