"Ryhdyn innolla jatkamaan Veritaksen hyvää vastuullisuustyötä yhdessä sijoitustiimin ja koko organisaation kanssa.”Jussi Häkkinen, vastuullisuuspäällikkö

Jussi Häkkinen on Veritaksen uusi vastuullisuuspäällikkö

2.12.2022, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Jussi Häkkinen (KTM) on nimitetty Veritaksen vastuullisuuspäälliköksi 1.12. alkaen. Häkkinen siirtyy tehtävään Danske Bankista, jossa hän on toiminut ESG-analyytikkona ja vastannut ESG-näkökulman integroimisesta sijoitusprosesseihin ja -päätöksiin kaikissa omaisuusluokissa.

”Yritysvastuu on olennainen ja tärkeä osa eläkeyhtiön toimintaa. Olen iloinen, että saamme Jussin vahvistamaan Veritaksen vastuullisuustyötä”, sanoo Veritaksen sijoitusjohtaja Kari Vatanen.

Häkkinen on aiemmin työskennellyt Valtion Eläkerahastossa salkunhoitajana sekä vastuullisen sijoittamisen asiantuntijana. Hänellä on yhteensä 17 vuoden työkokemus sijoittamisesta ja yli 10 vuoden kokemus kansainvälisestä salkunhoidosta instituutiosijoittajana.

”Vastuullisuusnäkökulman huomioiminen on olennainen osa velvollisuuttamme sijoittaa eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Ryhdyn innolla jatkamaan Veritaksen hyvää vastuullisuustyötä yhdessä sijoitustiimin ja koko organisaation kanssa”, Häkkinen sanoo.