Veritaksen pääkonttori Trivium Retoriikka talvisessa maisemassa.

Veritaksen laskujen muistutus- ja perintäpalvelut siirtyvät OK Perinnälle

5.1.2023, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Veritas Eläkevakuutuksen laskujen muistutus- ja perintäpalvelut siirtyvät OK Perinnälle vuoden 2023 alussa.  

”Uuden kumppanuuden myötä voimme tarjota entistä parempaa ja asiantuntevampaa palvelua yrittäjille ja yrityksille, joiden laskut ovat erääntyneet ja jotka tarvitsevat apua maksujen järjestelemiseen”, Veritaksen asiakkuusjohtaja Staffan Åberg kertoo. 

Åbergin mukaan Veritakselle oli tärkeää löytää yhteistyökumppani, jolla on samanlaiset arvot ja ajatukset laadukkaasta asiakaspalvelutyöstä.  

”Haluamme, että asiakkaiden arvostama asiakaskeskeisyys ja inhimillinen ote säilyy jatkossakin, myös eläkevakuutusmaksujen hallinnassa. Asiakkaille tarjottava tuki ja joustot maksujen järjestelemisessä jatkuvat edelleen, vaikka vastuu muistutusvaiheesta eteenpäin siirtyykin OK Laskutuspalvelulle, joka on OK Perinnän varhaisen vaiheen muistutuspalvelu.” 

Tavoitteena on reagoida asiakkaiden tilanteisiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja yrittää yhdessä asiakkaan kanssa löytää keinot, joilla tilanteesta selvitään.  

Jos laskut eivät ole ehtineet erääntyä, lisää maksuaikaa voi hakea Veritaksen verkkopalvelussa tai pirauttamalla suoraan omalle yhteyshenkilölle. 

”Oman yhteyshenkilön kanssa voi keskustella ja sopia maksuasioista. Joskus laskulle voi tarvita enemmän maksuaikaa ja se järjestyy kyllä, jos lasku ei ole vielä erääntynyt.”