"Veritaksen pääkonttori."

Veritas tukee joululahjoituksella MIELI ry:n työtä

14.12.2021, Uutiset ja lehdistötiedotteet

Veritas Eläkevakuutus lahjoittaa tänä vuonna joulukortteihin varatut rahat MIELI Suomen Mielenterveys ry:n työhön. MIELI ry muistuttaa joulukeräyksessään, että yli puolet mielenterveyden häiriöistä alkaa alle 14 vuoden iässä. Tavoitteena on varmistaa, että jokainen lapsi ja nuori saa apua ja tukea ajoissa.

Tuemme tänä jouluna lasten ja nuorten mielenterveystyötä yhdessä MIELI ry:n kanssa.

”Haluamme tukea MIELI ry:n työtä ja muistuttaa samalla, kuinka tärkeää mielenterveyden häiriöiden ennaltaehkäisy ja varhainen puuttuminen on”, sanoo Veritaksen henkilöstöjohtaja Jenni Kosunen.

Mielenterveyden ongelmista on tullut yleisin syy siirtyä työkyvyttömyyseläkkeelle. Viime vuonna keskimäärin 17 ihmistä jäi joka päivä työkyvyttömyyseläkkeelle mielenterveyteen liittyvistä syistä.

”Mitä nuorempana mielenterveystaitoja oppii, sitä paremmin ne suojaavat läpi elämän. Jos pystymme edistämään lasten ja nuorten mielenterveyttä, sillä on yhteiskunnallisestikin iso merkitys.”

MIELI ry:n viime vuoden joulukeräyksen avulla 48 800 lasta ja nuorta oppi mielenterveystaitoja ja sai keinoja kohdata kriisejä ja vastoinkäymisiä.

Tutustu MIELI ry:n toimintaan