Miten teillä menee? – Kartoitus

Sinulla on varmasti jonkinlainen tuntuma siitä, miten teillä menee. Aika ajoin on kuitenkin hyödyllistä myös kartoittaa ja todentaa tilanne kysymällä työntekijöiltäsi.

Useinhan sanotaan, että vain ne asiat ovat tärkeitä, joita mitataan ja seurataan. Näin se arjessa menee; mitattavat asiat priorisoituvat ei-mitattavien edelle. Siksi mekin suosittelemme, että hyödynnät työkyvyn johtamisessa dataa ja organisaation tunnuslukuja.

Jos haluat olla rohkeimpien työkykyä johtavien yritysten joukossa, lähdet taaksepäin katsomisen sijaan liikkeelle strategiasta johdetusta tavoitetilasta ja muodostat mittarit tekemisestä, jota tavoitetilaan pääsemiseksi tarvitaan. Peilisi suuntaa siis kohti tulevaa.

Autamme työkyvyttömyysriskin arvioinnissa

Voit toteuttaa kauttamme työhyvinvointikartoituksen koko henkilöstöllesi. Kartoituksesta selviää sinulle henkilöstösi näkemys sekä yrityksesi vahvuuksista että tärkeimmistä kehittämiskohteista. Vahvuudet ovat niitä asioita, joista teidän kannattaa ehdottomasti pitää kiinni ja vahvistaa arjessanne ja kehittämisenkohteet taas niitä, joita edistämällä tuet henkilöstösi työkykyä ja estät työkyvyttömyysriskiä.

Voit lisätä tarjoamaamme kartoitukseen oman yrityksesi menestyksen kannalta tärkeimmät seurattavat asiat. Sparraamme mielellämme kanssasi tärkeimpien asioiden tunnistamiseksi ja hyvien kysymysten asettamiseksi.

Näppärästi toteutettavan kyselymme saat heti käyttöösi verkkopalvelustamme. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit aktivoida tunnukset verkkopalvelussamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Tunnuslukujen ja laskureiden avulla seuraat ja mallinnat onnistumisia

Saat verkkopalvelustamme myös oman yrityksesi tunnuslukuja, kuten työhyvinvointi-indeksin (mikä olet käyttänyt työhyvinvointikartoitustamme), maksuluokkatiedot ja tilastoja oman yrityksesi henkilöstöstä. Tunnuslukujen ja datan rinnalla olisi hyödyllistä kuljettaa yrityksessäsi tapahtuneita muutoksia, jotta saat perusteltua tietoa päätöksenteon tueksi.

Löydät verkkopalvelustamme myös kaksi laskuria, jotka on tehty auttamaan sinua joko sairauspoissaolojen kustannusten tai mahdollisten työkyvyttömyyseläkkeiden kustannusvaikutusten mallintamiseksi yrityksellesi (mikäli olet suurtyönantaja). Konkreettisten numeroiden avulla sinun on helpompi perustella ehdotuksiasi työkyvyn edistämiseen suunnitellun toiminnan rahoittamiseksi.