Kaksi henkilöä seisoo taulun edessä ja juttelevat, toinen henkilöistä ojentaa kättään toiselle.
"Uskaltakaa pyytää apua erilaisissa tilanteissa, jotka koskevat henkilöstön hyvinvointia ja terveyttä." Stefan Björkman, Konstsamfundet-yhdistyksen toimitusjohtaja

Konstsamfundet on saanut konkreettista apua Veritakselta

Kuka olet ja mitä yhdistyksenne tekee?

Olen Stefan Björkman, Konstsamfundet-yhdistyksen toimitusjohtaja.

Konstsamfundet hoitaa Amos Andersonin perintöä. Se on yleishyödyllinen yhdistys, joka myöntää apurahoja ja avustuksia muun muassa kulttuuriin liittyviin tarkoituksiin, kuvataiteille ja taideteollisuudelle, musiikille, medialle ja julkaisuille, teatteritaiteelle, koulutukseen ja elokuvataiteeseen. Lisäksi yhdistys tukee ruotsinkielistä ammattikoulutusta.

Yhdistys omistaa Amos Andersonin taidemuseon, mediayhtiö KSF Median, johon kuuluvat lehdet Hufvudstadsbladet, Västra Nyland ja Östnyland, sekä Söderlångvikin kartanon Kemiönsaarella.

Kuinka Veritas on auttanut sinua ja organisaatiotasi?

Saimme esimerkiksi konkreettista apua, kun käynnistimme hyvinvointiprojektimme.

Kuinka Veritas on auttanut teitä työkykyyn ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa?

Veritas auttoi meitä löytämään ulkopuolisen konsultin, joka oli henkilöstömme tukena eräässä kehitysprosessissa. Veritas osallistui myös kustannuksiin, kun kartoitimme työkykyä ja työhyvinvointia koskevia tarpeita ja odotuksia Konstsamfundetissa.

Minkälaisia vinkkejä antaisitte muille organisaatioille yhteistyöstä eläkeyhtiön kanssa?

Uskaltakaa pyytää apua erilaisissa tilanteissa, jotka koskevat henkilöstön hyvinvointia ja terveyttä. Veritaksella on kokemusta tämäntyyppisistä haasteista. He ovat törmänneet kaikkiin ongelmiin aiemmin ja heillä on verkostoja, joita tarvitaan ongelmien ratkaisemiseen.

Suosittelisitko Veritasta muille?

Voin hyvällä omallatunnolla suositella Veritasta. Meille on ollut konkreettista apua neuvoista, joita olemme saaneet Veritaksen työkykyasiantuntijalta Johan Treuthardtilta ja konsultilta, jonka kanssa teimme yhteistyötä Veritaksen suosituksesta, Annika Långström-Strandbergilta.