"Pasi Vainio."
Veritaksen vahvuutena näen ihmisläheisen toiminnan. Asiakkaiden on helppo asioida nimettyjen henkilöiden kanssa. Myös yhteistyökumppanina Fenniassa olen saanut ensiluokkaista palvelua.Pasi Vainio, Fennia, asiakkuuspäällikkö

Veritaksen myyntikumppanina 33 vuotta: Veritaksen vahvuus on ihmisyys

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Pasi Vainio ja toimin asiakaspäällikkönä Fenniassa Turussa. Työni on myydä vakuutusratkaisuja pienyrittäjille ja yrityksille.

Tulin vakuutusten myyntitehtäviin 10.8.1987 silloiseen Verdandi Henkivakuutukseen, Olavintielle Turkuun. Erinäisten fuusioiden ja yritysjärjestelyiden seurauksena olen siirtynyt Verdandin, Veritaksen, Aktian ja Folksamin jälkeen Fenniaan. Ennen Verdandiin tuloa työskentelin vajaan vuoden Eläketurvakeskuksessa.

Koko myyntityöni ajan olen myynyt TyEL- ja YEL-vakuutukset Veritakseen.

Olet ollut Veritaksen pidetty kumppani jo pitkään. Miten yhteistyö on sujunut?

Yhteistyö Veritaksen kanssa on yli 33 vuotta sujunut mahtavasti. Veritaksen myyntihenkilöstö ja TyEl- ja YEL-osastojen henkilöt ovat aina auttaneet minua nopeasti ja ystävällisesti, asiakas huomioiden.

Haluankin kiittää lämpimin ajatuksin kaikkia veritaslaisia, joiden kanssa olen saanut työskennellä viidellä vuosikymmenellä!

Miksi olet suositellut asiakkaalle Veritasta?

Veritaksen vahvuutena näen ihmisläheisen toiminnan. Nimettyjen henkilöiden kanssa asiakkaiden on helppo asioida omien tilanteidensa kanssa.

Veritasta on ollut kiva suositella, koska myös yhteistyökumppanina olen saanut ensiluokkaista palvelua.

Olet toiminut vakuutusalalla pitkään ja nyt puhaltavat uudet tuulet, miltä se tuntuu?

Vaikka työni on ollut erittäin antoisaa ja mukavaa, tulin siihen johtopäätökseen, että jotain muutakin ehkä voisin vielä tehdä.

Vakuutusalan aion nyt jättää kiitollisena taakseni ja katson uusia haasteita ja mahdollisuuksia avoimin mielin motolla: ”elämä on ihmisen parasta aikaa”.

Vinkkisi muille, jotka haaveilevat muutoksesta?

Kaikissa ihmisen omissa isoissa päätöksissä pitää mielestäni olla vahvasti rohkeutta ja toisaalta myös ripaus suunnitelmallisuutta.

Veritas kuulee ja kertoo asiakkaiden ja kumppanien vinkit ja tarinat. Löydät ne myös sosiaalisen median kanavistamme.