"Marjo."
"Matalan kynnyksen paikkana tahtotilamme on, että jokaisella on mahdollisuus hyvään ja mielekkääseen elämään."Marjo Pennonen, projektiassistentti

Varsinais-Suomen Sininauhassa luottamus ja turvallisuuden tunne ovat tärkeitä yhteisen sävelen löytämisessä

Kuka olet ja mitä yhdistyksenne tekee?

Olen Marjo ja monessa mukana. Keltaisena tyyppinä olen utelias ja tutustun helposti uusiin ihmisiin. Varsinais-Suomen Sininauhassa olen työskennellyt vuodesta 2016 alkaen.

Yhdistyksemme tukee syrjäytyneiden tai syrjäytymisvaarassa olevien ihmisten elämänhallintaa ja arkea. Tuemme vankilasta vapautuvia vankeja ja järjestämme koulutusta ja tiedotusta verkosto- ja yhteistyökumppaneille. Yhdistys toimii matalan kynnyksen kohtaamispaikkana ihmisille ja ryhmille.

Kuntouttavassa työtoiminnassa- ja nuorten pajatoiminnassa asiakkaat tekevät erilaisia työtehtäviä, kuten puutöitä, ompelutöitä ja kokoonpanotöitä. Asiakkaat voivat työskennellä myös keittiössä ja valmistaa tarjolla olevaa lounasta. Luovan toiminnan pajalla valokuvataan, tehdään musiikkia ja päivitetään it-taitoja. Matalan kynnyksen paikkana tahtotilamme on, että jokaisella on mahdollisuus hyvään ja mielekkääseen elämään.

Miten Veritas on palvellut sinua ja yhdistystänne?

Olemme saaneet yhdyshenkilöltämme Lindalta työhyvinvointiprojektiimme liittyen oikein hyvää palvelua ja Veritaksen investointituen avulla saimme mahdollisuuden toteuttaa neljä työhyvinvointipäivää. Työhyvinvointivalmennuksien avulla lisäsimme turvallisen ja hyväksyvän työyhteisön toimintoja, mahdollistimme hyvät työntekopuitteet ja opimme ymmärtämään toisiamme erilaisten harjoitteiden avulla.

Suosittelisitko Veritasta myös muille yhdistyksille, miksi?

Suosittelemme mielellämme Veritasta muille yhdistyksille. Veritakselta saa joustavaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiointi on helppoa ja esitettyihin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen.

Olet yhdistyksen kautta tekemisissä paljon ihmisten kanssa. Mikä sinusta on ihmisten kohtaamisessa tärkeintä?

Kohtaan jokaisen asiakkaan tasavertaisena yksilönä ja mietin, miten juuri hänen kanssaan on parasta edetä. Luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin avulla saan aikaan rehellisen ja hedelmällisen keskustelun.