Siirry suoraan sisältöön

Veritas är en långsiktig fastighetsinvesterare

Fastigheterna har en viktig roll i Veritas Pensionsförsäkrings placeringsportfölj. Med vår fastighetsportfölj strävar vi efter en stabil avkastning som inte är känslig för kortvariga marknadsförändringar.

Vår fastighetsportfölj består av lokaler, affärslokaler och lägenheter. Fastigheternas ålder varierar och de ligger i synnerhet i tillväxtcentra.

Söker du ett nyt hem för dig själv eller en lokal för ditt företag?

Vi erbjuder hyreslägenheter för alla slags livssituationer. Det finns lägenheter från ettor till rymliga familjebostäder. Våra hyresbostäder erbjuder bekvämlighet och trygghet i huvudstadsregionen, i Åbo samt i Mariehamn. För tillfället äger vi cirka 500 hyreslägenheter, men vi håller på att låta bygga nya hus i Esbo.

Vi äger tiotals lokaler i olika områden i Finland. Största delen ligger i huvudstadsregionen och i Åbo, men fastigheter finns också i S:t Karins, Karleby, Karis, Borgå, Kimito, Nummela och Mariehamn. Bekanta dig med våra lokaliteter eller kontakta oss.

Hyreslägenheter

Kan vi hjälpa dig att söka ett nytt hem? Vi äger hyreslägenheter i följande städer: Helsingfors, Vanda, Esbo, Grankulla, Åbo och Mariehamn. Bekanta dig med våra hus och fyll i bostadsansökan.

Bekanta dig med huset

Lediga bostäder (Vuokra-Ovi)
Fyll i bostadsansökan

Lokaler

Söker du en lokal? Kontakta oss så undersöker vi om det finns lämpliga lokaler för ditt företag. Största delen av våra fastigheter ligger i huvudstadsregionen samt i Åbo. Olika mål finns också i S:t Karins, Karleby, Karis, Kimito, Karleby, Borgå, Nummela och Mariehamn.

Bekanta dig med våra lokaler

Kontakta oss: fastigheter@veritas.fi

Bostads Ab Slottsgatan 29

Hemtrevligt i centrum, nära Aura å

Bostads Ab Åbo Slottsgatan 29 är beläget på Åbos längsta och äldsta gata, som börjar vid Aningaisgatan och slutar vid Åbo hamn. Slottsgatan 29 är belägen i stadens centrum och alla nödvändiga tjänster är nära och lätt tillgängliga. På andra sidan ån finns bl.a. Samppalinna utomhusbad, Paavo Nurmi-stadion och Idrottsparken.

Bekanta dig med huset

Bostads Åbo Unionsgatan 4

Ett vackert hem i ett historiskt område i Åbo

Bostads Ab Unionsgatan 4 ligger i mitten av ett historiskt område i Åbo. Korpolaisbacken som ses från bakgården erbjuder en fantastisk havsnära utsikt vid Aura ås mynning. Till andra sidan ån kan du under sommarmånaderna åka med färjorna Föri eller Pikkuföri.

Bostads Ab Åbo Unionsgatans hyreslägenheter är modernt utrustade och uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Bekanta dig med huset

Kontakta oss

Peter Karlsson

Jaana Kortekuru

Jarkko Saari

Annika Rantanen

Minna Saurio

Johanna Järvinen

Kalle Koutonen


Alltid glatt o trevligt bemötande, tackar.

Tack för vänlig och saklig service.

Veritas är företagarnas pensionsförsäkrare.

Alltid personlig betjäning - också digitalt.

Teckna försäkring