Siirry suoraan sisältöön

Hej!

Du står i begrepp att göra ett utmärkt beslut!

Hos oss får dina kund en egen försäkringsrådgivre som står till tjänst i alla frågor relaterade till pensionsförsäkringar.

Om du har frågor, ring oss på numret 010 5501 550 eller skicka e-post till adressen partners@veritas.fi.

FöPL-räknare

 

Du kan använda vår FöPL-räknare som hjälp i att fastställa kundens arbetsinkomst på rätt nivå. Med hjälp av räknaren kan du redogöra för kunden hur olika FöPL-arbetsinkomster påverkar pensions- och socialskyddet samt FöPL-avgifterna.

I samband finns en räknare som räknar ut en rekommendation för FöPL-arbetsinkomsten. I rekommendationen beaktas branschens medianlön samt uppskattningen av den årliga omsättning som anges. Räknaren rekommenderar också en viss intervall det vill säga +/- 30 procents marginal inom vilken arbetsinkomsten borde fastställas. Räknaren finns även med FöPL-försäkringsansökan.

Vid fastställandet av FöPL-arbetsinkomsten är tumregeln att arbetsinkomsten borde motsvara årslönen som företagaren skulle betala till en person som utför samma arbetsuppgifter med motsvarande kompetens.

FöPL-räknare

Herrfors: För en dialog med personalen om coronatidens lärdomar

”Jag uppskattar Veritas proaktiva approach, att vi har en egen kontaktperson samt den snabba och kunniga service man alltid får.”

"Jan Höglund, Herrfors."
Alla evenemang

Kontaktpersoner på Veritas

Miikka Salmenoja

Liisa Anttila

Dataskydd

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Kom ihåg att informera dina kunder om Veritas Dataskydd-sida.

Enligt gällande regelverk bör Veritas identifiera sina försäkringstagare och vara insatta i deras verksamhet. Det gäller både när kundförhållandet inleds men också när kundförhållandet fortgår. Identifieringsuppgifter samlas alltså in när ansökningen görs.

Kaksi kahvilan työntekijää tiskin äärellä


1000 tack. Ni gav mej en fin start på dagen, hänsynsfullt bemötande
Super vänlig personal!

Veritas är företagarnas pensionsförsäkrare.

Alltid personlig betjäning - också digitalt.