Vi söker en pensionshandläggare till en tidsbunden tjänst

23.9.2021, Nyheter och pressmeddelanden

Vi söker nu till Åbo till vår avdelning för pensionstjänster en pensionshandläggare till en tidsbunden tjänst på sex månader. Vi erbjuder ett självständigt och intressant arbete bland lagstadgade arbetspensioner. I ditt arbete tar du hand om handläggning av pensioner samt kundservice. Du verkar i nära samarbete med ditt team, men också med andra avdelningar och team.

Till en pensionshandläggares uppgifter hör bl.a:

  • Handläggning av lagstadgade pensionsansökningar och beslutstagande av partiell ålderspension, ålderspension samt familjepension
  • Handläggning av både nationella och EU-ansökningar
  • Handläggning av pensioner i utbetalning under ändring och övervakning

En noggrannare befattningsbeskrivning skräddarsys enligt ditt kunnande.

Vilken slags kunnande önskar vi av dig?  

Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av lagstadgad arbetspension eller socialskydd. Du är van att använda olika system och har lätt för att lära dig nya. Du är bra på problemlösning och stresstålig, utan att glömma kundserviceaspekten. Du kommunicerar smidigt på finska, svenska och engelska. Vi väntar oss inte att du är en färdig förmåga, det är viktigare med rätt attityd och en vilja att lära.

Vad får du av oss?

Som företag lever vi vår största kulturella förändring genom historien och därför har också du en möjlighet att inverka på vår framtid och verka på en bred basis.

En pensionshandläggares arbete är meningsfullt; du har hand om våra kunders socialskydd och säkrar deras inkomst under pensionstiden.  Tjänsten är tidsbunden och på heltid. Du rapporterar till servicechef Mirka Salmi. Vi erbjuder dig en intressant roll i branschens flexiblaste pensionsförsäkringsbolag. Du kan använda dig av flextid och möjlighet till distansarbete.

Blev du intresserad?

Tilläggsuppgifter om tjänsten får du av servicechef Mirka Salmi (tel. 040 826 9949). Du når Mirka bäst onsdagen 29.9. kl. 12-13 eller måndagen 4.10. kl. 15-16. Sänd in din ansökan med löneanspråk senast 8.10. Skynda dig, för vi kommer att kontakta potentiella sökanden redan under ansökningstiden.

Veritas är ett pensionsbolag vars uppgift är att sköta cirka 110 000 människors arbetspensionsskydd, av dessa är 37 000 pensionstagare. Vår vision är att erbjuda individuell och företagaranpassad service, för hos oss är det möjligt! Vi vill vara företagarens pensionsförsäkrare. I praktiken betyder det att vi betjänar med ett mänskligt grepp, personligen eller digitalt. Vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.