"Mira Merikanto."
"Samarbetet med Veritas har alltid fungerat naturligt."Mira Merikanto

Bokföringsbyrån Sukkela erbjuder sinnesfrid till ekonomin

Vem är du och vad gör ditt företag?

Jag är Mira Merikanto från bokföringsbyrån Sukkela. Vi är belägna i Hertonäs i Helsingfors och är en av Ekonomiförvaltningsförbundet auktoriserad bokföringsbyrå som erbjuder full service. Vi utgår från kundernas behov och erbjuder kompanjonskap och sinnesfrid vad beträffar ekonomiförvaltningen för sakkunnigföretag som söker tillväxt.

Hur har Veritas hjälpt dig och ditt företag?

Samarbetet med Veritas har alltid fungerat naturligt. Bland våra kunder har Veritas framför allt hjälpt sådana som tar sina första steg som företagare och som ofta behöver hjälp för att förstå helheten med FöPL-försäkringen.

Har du tips och råd till andra företagare och företag?

Fundera och avgränsa noggrant vilken din kärnmålgrupp är och vem du vill betjäna. Då du har det klart för dig vad du är inriktad på är det lättare att fatta de rätta strategiska besluten, förutom för ditt företag också vad gäller behovet att utveckla ditt eget kunnande. Specialisering är ofta också vägen till en mer lönsam affärsverksamhet. Ekonomifrågor ligger utanför många företagares bekvämlighetsområde, men om man inte känner till den egna verksamhetens nyckeltal, leder man företaget bara på magkänsla. Nog klarar man sig med det en tid, men på lång sikt måste man bara ta kontrollen över talen om man vill att affärsverksamheten ska vara lönsam.

Företagarnas pensionsförsäkrare Veritas lyssnar och berättar kundernas tips och berättelser. Du hittar dem även i våra sociala medier: #kundberättelse